Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Ucuz Alışveriş
22 juin 2013

Unisex Gözlükler

Son zamanlarda oldukça fazla dikkat çeken gözlük türlerinden biriside unisex gözlüklerdir. Bu gözlük türü oldukça fazla tercih edilmesine karşın özellikle güneş gözlüklerinde uygulanmaktadır. Bu gözlükler hem bayanların hem de erkeklerin rahatlıkla kullanabilmesi için tasarlanmıştır. Oldukça iyi bir tasarıma sahip olan bu gözlükler özellikle Avrupa’da pek çok insan tarafından tercih edilmektedir.

Ülkemize de yeni yeni gelen bu gözlükler oldukça moda olmuştur. Çünkü bir gözlüğün hem erkek hem de bayan tarafından kullanılabiliyor olması oldukça iyi bir özelliktir.

Bu gözlükler iki cinse göre özellikler taşımaktadır. Kadın güneş gözlükleri çok daha farklı tasarımlarda olurken, çok daha fazla estetik bir duruşu vardır. Erkek güneş gözlüklerinde ise buna nazaran havalı bir duruş ve karizma teması kullanılmıştır. Unisex gözlük iki gözlükteki belli başlı öne çıkan özellikleri karıştırarak ortaya çok daha kullanışlı bir model çıkarmıştır.

Bu gözlük sayesinde hem bayanlar hem de erkekler güzel ve havalı bir görünüşü elde edebilmektedir. Günümüzde birçok insan seçtiği güneş gözlüklerinde bu gözlük türünü tercih etmektedir.

Publicité
Publicité
Commentaires
Ucuz Alışveriş
Publicité
Archives
Publicité